Husa pentru costum, 60 x 100 cm

Husa pentru costum, 60 x 100 cm
59,99 RON
41,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (18,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O husă de protecție pentru un costum va asigura transportul în siguranță al hainelor, fără să vă faceți griji cu privire la cute

  • Husă pentru costum: un protector pentru îmbrăcămintea formală pentru bărbați va proteja împotriva murdăriei, cutelor și deteriorarii.
  • Dimensiune universală: coperta este de 60 x 100 cm. Se potrivește tuturor costumelor standard și cămășilor pentru bărbați.
  • Material respirabil: husa este realizată dintr-un material respirabil care asigură o circulație adecvată a aerului.
  • Fereastră transparentă:fereastra transparentă din față va ușura vizualizarea conținutului înainte de a deschide capacul.
  • Utilizare versatilă: husa va fi folosită acasă și în deplasare. Va asigura transportul convenabil al unei ținute formale.

Husa pentru costum, 60 x 100 cm de la brandul francez 5five Simple Smart va fi perfectă acasă și în deplasare. Vă va permite să transportați în mod convenabil și în siguranță haine elegante din garderoba bărbaților, cum ar fi un costum sau cămăși. Datorită acesteia, vom asigura condițiile potrivite pentru transportul hainelor, ceea ce va evita eventualele cute, murdărie sau rupturi.

Materialul poliester durabil și de înaltă calitate va asigura circularea corespunzătoare a aerului. Acest lucru va evita umezeala și apariția unui miros neplăcut pe haine. Fermoarul cusut va facilita accesul rapid la costum. Husa are o schemă de culori neutre, gri deschis.

Cod produs
66979
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
0,5
Inaltime (cm)
100
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel