FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm

FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
FLOARE-SOARELUI artificiala, 81 cm
89,99 RON
63,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (26,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Floare artificială FLoare-SOARELUI & ndash; un decor care pare natural

  • Decorative : florile artificiale sunt o alternativă pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii, fără a fi nevoie să cultive. Semințele artificiale de floarea soarelui pot fi plasate într-o vază sau într-un aranjament mai mare.
  • Materiale solide : floarea soarelui este fabricată din plastic durabil și rezistent la lumină. Când este expusa la un balcon sau o terasă, aceasta nu va fi deteriorata de lumina soarelui.
  • Nesolicitanta : pentru a vă bucura de plantele artificiale veșnic frumoase, nu trebuie să vă pese de hidratarea lor și de nivelul de lumină solară. Doar ștergeți floarea soarelui cu o cârpă umedă din când în când.
  • Realist : floarea a fost realizată cu mare atenție la detalii. Imită perfect aspectul unei plante naturale. Se va amesteca în mod natural cu alte plante din casa ta.
  • Dimensiuni naturale : Dimensiunile florii artificiale sunt de asemenea realiste: lungime 25 cm, latime 25 cm, inaltime 81 cm.

Plantele artificiale care arată ca cele naturale pot deveni un decor minunat pentru orice spațiu din casa și exteriorul tău. Puteți pune floarea soarelui într-o vază îngustă și o puteți pune pe masă, dându-i un caracter de primăvară.

Producător
Cod produs
66996
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
81
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel