Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm

Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
Iarbă artificială în ghiveci, 46 cm
169,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Iarbă artificială în ghiveci din zambile de apă - un decor la modă pentru casă

  • Iarbă artificială într-un ghiveci: iarba decorativa într-un ghiveci decorativ cu zambile de apă. Recomandat pentru acasă sau la birou.
  • Aspect realist: iarba artificiala a fost realizata cu mare precizie și atenție la detalii. Arată natural. Are 46 cm înălțime.
  • Calitate înaltă: decorul este realizat din plastic rezistent. Culoarea ierbii este suculentă, vie. Imită foarte bine iarba ornamentală adevărată.
  • Îngrijire ușoară: , spre deosebire de plantele naturale, iarba prezentată nu necesită udare, transplantare sau o poziție potrivită. Iarba poate fi împrospătată cu o cârpă umedă în caz de praf. Ne vom bucura de aspectul ei pe tot parcursul anului.
  • Scop: iarba decorativă artificială într-un ghiveci din zambile de apă este perfectă ca decor independent pentru un apartament. Este recomandata pentru incaperi inchise, precum o baie.

Iarba ornamentala artificiala in ghiveci din zambila de apa, este un decor perfect care ne va incanta privirea pe tot parcursul anului. Spre deosebire de plantele naturale, ornamentul prezentat nu necesită tratamente de îngrijire sau acces la lumină. Va deveni un accent decorativ plăcut în casa sau biroul nostru. Așezata pe un blat de bucătărie, birou sau în hol, va oferi interiorului o senzație naturală și va calma simțurile.

Producător
Cod produs
67004
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
46
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel