Opritor de usa LOFT, 11 cm

Opritor de usa LOFT, 11 cm
Opritor de usa LOFT, 11 cm
Opritor de usa LOFT, 11 cm
Opritor de usa LOFT, 11 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Limitatorul LOFT oferă o blocare eficientă a ușii și este un accent decorativ interesant

  • Oprior de ușă LOFT: limitatoarele de ușă nu sunt doar o protecție eficientă împotriva închiderii violente a ușii, ci și un plus decorativ.
  • Protecție împotriva trântirii: încuietoarea ușii va oferi protecție împotriva trântirii ușii, de exemplu, în timpul curenților de aer. Acest lucru va proteja membrii gospodăriei noastre, mai ales atunci când copiii mici locuiesc în casă. În același timp, va proteja peretele și ușa de deteriorare.
  • Aplicație: Opritorul pentru ușă LOFT poate fi folosit în orice cameră. De asemenea, va face față perfect ușilor de terasă.
  • Dimensiune și greutate:Cronometrul are dimensiuni (lungime x lățime x înălțime) de 11 x 7 x 15 cm. Cântărește 1 kg.
  • Styling: două variante de culoare din care puteți alege: ocru și gri. Cronometrul arată ca o geantă legată cu o sfoară decorativă. Întregul lucru este stilizat ca o mansardă.

Opritoarele de ușă permit blocarea în siguranță. Acest lucru vă permite să evitați trântirile violente și reduceți eficient zgomotul și daunele. O serie atractiva de dopuri in culori la moda va asigura siguranta in casa dumneavoastra si va constitui un accent decorativ interesant.

Producător
Cod produs
67021
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel