Vaza din sticla VIBE, 23 cm

Vaza din sticla VIBE, 23 cm
Vaza din sticla VIBE, 23 cm
Vaza din sticla VIBE, 23 cm
Vaza din sticla VIBE, 23 cm
Vaza din sticla VIBE, 23 cm
Vaza din sticla VIBE, 23 cm
109,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vaza de sticla cu o forma unica pentru expunerea buchetelor de flori proaspete si uscate

  • Forma originală: vaza are o formă interesantă. Are curbe și rotunjiri originale care îi conferă un caracter extrem de la modă, expresiv.
  • Aplicație: poate fi folosit cu succes pentru a afișa buchete cu flori vii și uscate.
  • Decor alternativ: puteți pune în vază un fragment dintr-o ghirlandă cu LED, care va lumina frumos vaza și veți obține un decor luminos frumos.
  • Trei variante de culoare: puteți alege dintre trei culori de vaze: transparent, piersic și portocaliu. Toate sunt realizate din sticlă colorată.
  • Calitate înaltă:vaza provine din noua colecție a producătorului francez Atmosphera, caracterizată printr-un design interesant și o manoperă precisă.

O vază de sticlă este un atribut atemporal al fiecărei case. Asortată cu amenajarea casei, va conferi spațiului o aură climatică. O vază cu flori este și o idee de cadou perfectă pentru iubitorii de estetică, așa că merită să alegi o formă care să atragă atenția. O vază cu o formă originală de la producătorul francez Atmosphera vă va permite să introduceți în casa dvs. decorațiuni însuflețitoare și naturale. Pune flori proaspete sau uscate în el și bucură-te de decorul frumos.

Producător
Cod produs
67031
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
23
Diametru (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel