Manusa rezistenta la caldura, 1 buc

Manusa rezistenta la caldura, 1 buc
69,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mănușă rezistentă la căldură - Deveniți un maestru al focului cu mănușa de supererou!

  • Jo mănușă. O singură mănușă vă oferă multă libertate în timp ce îngrijiți focul. Cu el, puteți adăuga în siguranță lemn la șemineu sau la focul de tabără sau puteți adăuga cărbune la grătar.
  • Două modele din care să alegeți. Mănușa rezistentă la căldură este disponibilă pentru mâna stângă sau dreaptă. Modelul L este pentru mâna stângă, modelul R este pentru mâna dreaptă. Mănușa este disponibilă și în alb.
  • Proprietăți rezistente la căldură. Mănușa este confecționată din țesătură de bumbac rezistentă, cu proprietăți termice foarte bune. Această mănușă rezistentă la căldură poate rezista la temperaturi de până la 100°C!
  • Necesar în sezonul grătarului. O mănușă rezistentă la căldură se va dovedi a fi de neînlocuit în timpul sezonului de grătar. Acesta este un atribut al fiecărui maestru de grătar, care îl va ajuta să aibă grijă de foc în siguranță.
  • Dimensiune universală. Mănușa grătar are o dimensiune universală. Mănușa are aproximativ 23 cm lungime. Este confectionata din material flexibil, ceea ce mareste posibilitatea de ajustare la mana.

Materialul din care este fabricată mănușa grătarului este dens și durabil, ceea ce crește siguranța în timpul utilizării. Mănușa rezistentă la căldură îmbunătățește protecția mâinii împotriva arsurilor, așa că trebuie folosită atunci când aprindeți grătarul sau îngrijiți focul.

Cod produs
67054
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
16
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel