Coș de gunoi cu capac, 4 litri

Coș de gunoi cu capac, 4 litri
Pret bun
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un coș practic de gunoi pentru bucătărie agatat pe dulap va facilita separarea deșeurilor BIO

  • Recipient pentru deșeuri de bucătărie: Coșul de bucătărie prezentat va facilita separarea deșeurilor alimentare. Îl poți agăța lângă blatul de lucru unde îți sunt pregătite mesele. Orice deșeu, cum ar fi cojile de legume și fructe, zațul de cafea sau resturile de alimente își vor găsi locul aici.
  • Agățat pe ușa dulapului: Recipientul a fost echipat cu un mâner care îi permite să fie agățat de ușa dulapului de bucătărie, de exemplu sub chiuvetă. Atunci va fi mereu la îndemână.
  • Design robust: Coșul de gunoi este fabricat din plastic solid și durabil. De asemenea, are un capac care ascunde cu grijă conținutul și previne răspândirea mirosurilor neplăcute.
  • Capacitate : Coșul de gunoi biodegradabil are o capacitate de 4 litri. Poate fi folosit cu succes de întreaga familie.
  • Forma și dimensiuni la îndemână: Cosul are o dimensiune (lungime x lățime x înălțime) de 23 x 18 x 15 cm. Dimensiunea este îngrijită și coșul poate fi adaptat la multe piese de mobilier standard.

Un coș de gunoi cu capac capacitate 4 litri va facilita separarea deșeurilor biodegradabile. A fost conceput special pentru a putea fi agatat de un dulap de bucatarie si ascuns discret sub chiuveta. Fabricat din plastic solid, coșul este durabil. Forma dreptunghiulară înseamnă că nu ocupă mult spațiu. De asemenea, poate fi ușor de păstrat curat . Există trei variante de culoare din care puteți alege: bleumarin, antracit și crem.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
67112
Capacite
4 l
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
15
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel