Sfeșnic auriu, aluminiu, 21 cm

Sfeșnic auriu, aluminiu, 21 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic elegant de culoare aurie pentru o lumânare este un accent discret al unui decor festiv

  • Sfeșnic pentru o lumânare: Un sfeșnic frumos conceput pentru a sustine o lumânare mare. Forma originală face ca obiectul să atragă atenția.
  • Manopera eleganta: Sfesnicul are un picior decorativ, care ii confera un caracter rafinat. Acest design se va combina perfect cu mobilierul cu oglindă sau cu camerele mari și spațioase.
  • Culoare aurie: Sfeșnicul are o culoare aurie și a fost finisat cu un luciu ridicat, ceea ce îi subliniază și mai mult caracterul ornamental.
  • Perfect pentru multe ocazii: Perfect pentru fiecare zi și de sărbători. Așezat pe o masă, consolă sau masuta de cafea, va adăuga stil și eleganță interiorului.
  • Dimensiuni: Dimensiunile sfeșnicului sunt (înălțime x diametru) 21 x 10,5 cm. Max. diametrul lumânării trebuie să fie de 8,5 cm.
Cod produs
67173
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
21,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel