Tava pentru lumanari cu oglinda, 31 cm diametru

Tava pentru lumanari cu oglinda, 31 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 31 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 31 cm diametru
Tava pentru lumanari cu oglinda, 31 cm diametru
129,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O tavă din sticlă elegantă va crea baza pentru afișarea lumânărilor parfumate sau a buchetelor florale

  • Tava cu oglinda pentru lumanari: Perfecta pentru camera de zi sau dormitor, tava va crea un loc pentru expunerea diverselor tipuri de decoratiuni. Perfecta pentru a pune lumânările parfumate preferate, precum și buchetele de flori, bijuterii de zi cu zi sau alte piese centrale.
  • Forma simplă: Tava are o formă atractivă, dar simplă. Laturile în aparență seamănă cu lacrimi. Manopera este subtila, asa ca tava poate fi combinata perfect cu multe accesorii diferite.
  • Combinație modernă de materiale: Metalul și sticla sunt materiale cărora le place să fie împreună. Combinarea acestora ne permite să obținem un aspect atrăgător, iar oglinda reflectă frumos împrejurimile.
  • Multe posibilități de aplicare: Tava rotundă cu o parte din sticlă poate fi amplasată pe o comodă, masă sau măsuță de cafea. O poti folosi si in baie. Este perfecta și pentru saloanele de înfrumusețare.
  • Dimensiuni mari: Tava are un diametru de 31 cm. Marginile au 4 cm înălțime. Sunt disponibile două variante de culoare: auriu și auriu roz.
Cod produs
67195
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel