Decoratiune de Craciun LED ren, 45 cm

Decoratiune de Craciun LED ren, 45 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 45 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 45 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 45 cm
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aduceți o atmosferă unică, captivantă în interiorul dvs. - Decorul cu LED-uri strălucitoare cu un motiv de ren va crea o atmosferă magică

  • Ren de Crăciun: Un decor de Crăciun sub formă de ren va crea un design de iarnă de basm, care va aduce o atmosferă plăcută, de sărbătoare în casa noastră. Un decor atât de simplu va face timpul de așteptare pentru sosirea primei stele și sărbătorirea Crăciunului mai plăcut.
  • Decorație luminoasă: Decorul ne va încânta ochii cu o strălucire când este întuneric. Și toate acestea datorită diodelor LED strălucitoare. Acest ren are 50 de LED-uri. Sunt distribuiti uniform si vor lumina frumos interiorul.
  • Timp de iluminare: Decorul are un cronometru încorporat care permite decorului să strălucească timp de 6 ore consecutive. LED-uri emit o lumină caldă, plăcută, care, în combinație cu o figură de ren, subliniază caracterul decorativ al decorului.
  • Dimensiuni: Renul este disponibil în două variante de culoare: alb și auriu. Dimensiunile figurinei sunt (lungime x latime x inaltime) 30 x 11 x 45 cm.
Cod produs
67251
Tip alimentare
3 baterii AA
Caracteristici suplimentare
timer
numărul de LED-uri
50
colour temperature
warm white
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
45
Baterie
neincluse
IP
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel