Figurina spiridus de Craciun, 20 cm

Figurina spiridus de Craciun, 20 cm
Figurina spiridus de Craciun, 20 cm
Figurina spiridus de Craciun, 20 cm
Figurina spiridus de Craciun, 20 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Spiridus fericit va avea grijă de o atmosferă magică în timp ce așteaptati prima stea

  • Pitici scandinavi: asociem spiridusi de Crăciun cu creaturi de basm cu o înălțime mică. De unde au venit? Tradiția a venit din Scandinavia, unde ei oferă cadouri, nu Moș Crăciun.
  • Decorare imaginativa: Acești gnomi drăguți pot fi o completare imaginativă a designului interior. Este suficient să le așezi pe pervaz, birou, măsuță de cafea, sau chiar în vitrina magazinului pentru a crea un aranjament frumos care să ne pună într-o stare de sărbătoare.
  • Realizare: Articolul prezintă doi pitici simpatici. Unul îl ține pe celălalt în sus. Poate sunt tată și fiu? Ambii sunt realizati din material poliester moale. Tricotajele au fost pastrati in culorile gri, rosu si alb.
  • Un cadou unic: Această decoratiune in forma de spiriduș poate fi o idee grozavă pentru un cadou de Crăciun, sau de Moș Nicolae.
Cod produs
67270
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel