Decoratiune de Craciun STAR GLITTER cu iluminare LED

Decoratiune de Craciun STAR GLITTER cu iluminare LED
Decoratiune de Craciun STAR GLITTER cu iluminare LED
Decoratiune de Craciun STAR GLITTER cu iluminare LED
Decoratiune de Craciun STAR GLITTER cu iluminare LED
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O stea din hârtie va adăuga farmec multor aranjamente de Crăciun și va introduce o atmosferă plăcută de Crăciun

  • Steaua cu 5 brațe: Magia spiritului Crăciunului este în fiecare detaliu. Un decor clasic de Crăciun sub forma unei stele cu cinci colțuri va fi perfect ca element decorativ al oricărei încăperi.
  • Din hârtie: decoratiune a fost făcuta din hârtie albă. Este ușoara, așa că o putem agăța cu succes pe o fereastră sau pe perete. În plus, este echipata cu un șnur. Este foarte ușor să desfășori steaua.
  • Se iluminează la amurg: Decorul are 10 LED-uri minuscule care îi luminează frumos interiorul. O astfel de iluminare în combinație cu un model atrăgător oferă un efect fenomenal și va arăta fabulos la amurg.
  • Timp de iluminare: Decorul este aprins timp de 6 ore și apoi se stinge automat. Toate acestea datorită cronometrului încorporat.
  • Dimensiuni și alimentare: Steaua are un diametru de 60 cm. Snurul are 15 cm lungime. Decorația este alimentată de 2 x baterii AA (nu sunt incluse).
Cod produs
67281
Caracteristici suplimentare
timer
Tip alimentare
2 AA batteries
numărul de LED-uri
10
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
24,8
Latime (cm)
1,9
Inaltime (cm)
35,6
Baterie
neincluse
IP
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel