Calendar advent Moș Crăciun, 131 cm

Calendar advent Moș Crăciun, 131 cm
Calendar advent Moș Crăciun, 131 cm
Calendar advent Moș Crăciun, 131 cm
Calendar advent Moș Crăciun, 131 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un calendar advent cu buzunare în care poți pune mici cadouri sau citate și le poți împărtăși cu cei dragi

  • Calendarul de Advent: deschiderea buzunarelor individuale împreună este un moment minunat pentru a vorbi, a ne gândi cum vrem să petrecem Crăciunul și ce este cel mai important pentru noi. Agățați-l într-un loc vizibil din sufragerie și faceți ca fiecare zi înainte de Crăciun să pară o experiență minunată.
  • Mos Craciun 24 buzunare au fost puse pe hainele Moșului Crăciun, care subliniază caracterul festiv al acestei decorațiuni.
  • Din pâslă: Moș Crăciun este făcut din pâslă. Acest material este foarte durabil și vă permite să creați multe decorațiuni creative.
  • Buzunare mici: Decorul are 24 de compartimente mici care vor fi locul perfect pentru a le umple cu mici cadouri personalizate. Puteți pune mici produse cosmetice, dulciuri, citate sau chiar bilete de cinema. Ești limitat doar de propria ta imaginație!
  • Dimensiune: Dimensiunile întregii decorațiuni de Crăciun sunt (înălțime x lățime) 131 x 36 cm.

Cod produs
67336
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
pâslă
Inaltime (cm)
131
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Calendare Advent pentru anul 2022

Calendarul de Advent aduce o așteptare fericită pentru Crăciun în casele noastre. Este un obicei care are o istorie foarte lungă și interesantă. Vă vom spune despre asta și vă vom arăta cele mai interesante calendare de advent ale anului 2022.

 
Citește mai mult
pixel