Lampă în picioare LOFT metal, 52 cm

Lampă în picioare LOFT metal, 52 cm
209,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O lampă de podea industrială va ilumina plăcut încăperea și va completa designul interior

  • Lampă în picioare: Lampa de podea cu un abajur care seamănă cu un telescop este o sursă de lumină grozavă care iluminează suplimentar colțurile mai întunecate ale apartamentului. Va arăta grozav atunci când este plasat lângă un șezlong sau o comodă. Acesta va completa stilul camerei și va introduce o atmosferă confortabilă seara.
  • Trei picioare: Lampa are trei picioare subțiri care asigură o stabilitate adecvată a structurii metalice.
  • Inovator: Performanța lămpii se încadrează perfect în tendințele moderne de design interior. Stilul său se va armoniza foarte bine cu stilurile industriale și loft. Poate completa designul interior într-o cameră de zi, dormitor sau birou.
  • Informații suplimentare: Lampa este echipată cu un cablu de alimentare cu lungimea de 150 cm. Are un comutator ON/OFF. Este proiectata pentru becuri E14 max. 25 W (nu este inclus).
  • Dimensiuni: Înălțimea lămpii este de 52 cm. Abajurul metalic are urmatoarele dimensiuni: diametru 12 x inaltime 18 cm.

Moderna și eleganta în același timp Designul lămpii o face potrivită pentru multe camere: living, dormitor, hol și chiar birou. Oriunde este nevoie de iluminare bună. Lampa iluminează colțurile mai întunecate ale apartamentului și este o completare la modă pentru interior. Becurile standard se potrivesc modelului.

pixel