Lampa cu 3 picioare, 39 cm

Lampa cu 3 picioare, 39 cm
Lampa cu 3 picioare, 39 cm
Lampa cu 3 picioare, 39 cm
Lampa cu 3 picioare, 39 cm
329,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O lampă modernistă care să fie amplasată pe podea va oferi interiorului u7n accent industrial și îl va lumina plăcut

  • Lampă de podea: o lampă proiectată pentru a fi amplasată pe podea va oferi iluminare suplimentară în interior. Se va prezenta perfect lângă un șezlong sau o masă. Va completa caracterul camerei și seara va crea o atmosferă confortabilă atunci când vrem să ne liniștim.
  • Trepied: Lampa este echipată cu trei picioare subțiri, ceea ce îi conferă o imagine originală. Structura este, de asemenea, stabilă.
  • Moderna: Designul lămpii îi permite să fie combinată cu camere moderne. Se va armoniza perfect cu stilul industrial sau modernist. Va deveni o completare excelentă pentru interiorul unui living, dormitor sau birou.
  • Informații suplimentare: Lampa este echipată cu un cablu de alimentare cu lungimea de 180 cm. Are un comutator ON/OFF. Este proiectata pentru becuri E27 max. 25 W (nu este inclus).
  • Dimensiuni: Înălțimea totală a lămpii este de 135 cm. Dimensiunile abajurului sunt: ​​diametru 16 x inaltime 21 cm.

O lampă de podea în picioare este o propunere excelentă pentru a completa decorul din camera de zi, birou sau dormitor. Designul său atrage atenția, motivul pentru care va fi cu siguranță un accent interesant pentru un aranjament modern este compatibila cu majoritatea becurilor disponibile pe piață. Iluminează foarte bine colțurile mai întunecate ale apartamentului.

pixel