Perie WC LAVIANO, WENKO

Perie WC LAVIANO, WENKO
Perie WC LAVIANO, WENKO
Perie WC LAVIANO, WENKO
Perie WC LAVIANO, WENKO
Perie WC LAVIANO, WENKO
Perie WC LAVIANO, WENKO
169,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perie de toaletă din silicon & ndash; un mod igienic de a scăpa de murdărie

  • Două culori din care să alegeți . Suportul pentru perie de toaletă este disponibil în două versiuni de culoare: alb și negru & ndash; ambele culori sunt universale si pot fi incorporate cu usurinta intr-un aranjament de baie.
  • Suport din ceramică . Peria de toaleta este inclusa in setul cu suport minimalist. Suportul este realizat din ceramică dură & ndash; este stabil, precum și rezistent la umiditate.
  • Mâner din oțel inoxidabil . Manerul periei de toaleta este din otel inoxidabil. Este un material care va funcționa în baie. Este rezistent la coroziune și suprafața netedă poate fi curățată rapid.
  • Cap din silicon . Avantajul acestei perii de toaletă este capul din silicon. Proeminențele sale facilitează curățarea, chiar și în locuri greu accesibile.
  • Suprafață anti-aderență . Suprafața capului de silicon este acoperită cu un strat special, neted, antiaderent. Peria este ușor de curățat & ndash; doar clătiți-l cu un jet de apă.

Avantajul unei perii de toaletă din silicon este eficiența de curățare mai mare decât periile tradiționale cu peri. Datorită dimensiunilor compacte: 9,7 cm x 39 cm (diametru x înălțime), acest set de sine stătător poate fi amplasat liber oriunde lângă toaletă.

Producător
Cod produs
67564
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
9,7
Inaltime (cm)
39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel