Cap de dus, negru mat, 120 cm, WENKO

Cap de dus, negru mat, 120 cm, WENKO
Cap de dus, negru mat, 120 cm, WENKO
Cap de dus, negru mat, 120 cm, WENKO
Cap de dus, negru mat, 120 cm, WENKO
1 399,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de duș & ndash; un duș cu efect de ploaie cu care îți poți schimba propria baie într-un centru SPA

  • 2 în 1 : coloana de duș combină două funcții: un duș cu ploaie și un receptor. Comutarea apei între dușul cu efect de ploaie și receptor este schimbată datorită unei supape practice de răsucire.
  • Construcție rezistentă la rugină . Setul de duș are elemente din materiale rezistente la apă: ABS (duș de mână, duș cu efect de ploaie) și oțel inoxidabil (elementele coloanei și armăturii).
  • Schimbați setarea fluxului . Capul de duș are capacitatea de a schimba jetul de apă. Utilizați trei funcții diferite și alegeți-o pe cea care se potrivește preferințelor dvs.
  • Instalare universală . Robinetul de duș cu efect de ploaie are un furtun terminat cu un conector universal pe care îl veți putea conecta la un robinet sau adaptor existent.
  • Înălțime reglabilă . Dușul de mână este montat pe un mâner care poate fi reglat pe înălțime. Intervalul de mișcare este de la aproximativ 75 cm până la aproximativ 120 cm & ndash; in functie de inaltimea de montare a coloanei.

Capul de duș și dușul cu efect de ploaie au un sistem care permite economisirea apei & ndash; cu până la 40% mai eficiente decat cele standard! Acest lucru este garantat de o inserție specială care menține debitul constant de apă & ndash; aproximativ 8 litri de apă pe minut la o presiune de 3 bar. Poți monta coloana de duș pe perete datorită a două bare & ndash; in acest scop se folosesc suruburi sau dopuri adecvate tipului de perete. Furtunul receptorului are 150 cm lungime , ceea ce mărește confortul utilizării acestuia.

Producător
Cod produs
67672
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
120
Inaltime (cm)
0
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel