Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO

Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
Dozator de ulei si otet FLIP, 450 ml, WENKO
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Dozator FLIP de ulei și oțet cu închidere automată care distribuie încet cantități mici de produs & ndash; fără scurgeri accidentale

  • Dozator de sticlă cu capac filetat pentru oțet sau ulei . Un dozator convenabil și sigilat pentru ulei și oțet va fi util în timpul grătarului de vară. Aceste condimente vor fi mereu la îndemână, protejate împotriva vărsării.
  • Capacitate mare . Dozatorul are o capacitate de 450 ml, iar dimensiunile produsului sunt: ​​diametru 6,5 cm x inaltime 20 cm. Dozatorul îngust și înalt este convenabil de utilizat și ușor de depozitat.
  • Dozator oțel inoxidabil . Dozator este din sticlă transparentă, astfel încât să puteți vedea clar cât de mult produs a rămas înăuntru. Capacul este din oțel inoxidabil lăcuit cu închidere ABS.
  • Dozare lentă . Pluta inteligentă vă permite să turnați încet, fără a vărsa accidental prea mult lichid.
  • Pentru utilizare în aer liber . Produsele Black Outdoor Kitchen sunt dedicate pregătirii și consumului de mese în aer liber. Sunt mai grele și mai rezistente la condițiile externe.

& nbsp;

Pe măsură ce înclinați sticla de ulei de măsline sau oțet spre masă, conținutul se scurge încet din dozator. Când recipientul este ridicat vertical, duza se va închide automat. Datorită acestui lucru, nu risipiți produsul și nu trebuie să vă faceți griji că turnați prea mult.

Producător
Cod produs
67861
Capacite (ml)
450
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
6,5
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
20
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel