Perdea sufragerie cu ghidaje OLYMPIA , 140 x 240 cm

  • Perdeaua clasică OLYMPIA cu ghidaje - un design care încântă prin
  • frumusețe atemporală
Perdea sufragerie cu ghidaje OLYMPIA , 140 x 240 cm
Perdea sufragerie cu ghidaje OLYMPIA , 140 x 240 cm
Perdea sufragerie cu ghidaje OLYMPIA , 140 x 240 cm
Perdea sufragerie cu ghidaje OLYMPIA , 140 x 240 cm
119,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea clasică pe ochiuri OLYMPIA - un design care încântă prin designul său cu o frumusețe atemporală

.
  • Utilizare universală: Perdeaua OLYMPIA pe ghidaje de prindere este perfecta ca decor funcțional pentru camera de zi, dormitor. Culoarea deschisă va conferi un aspect luminos și proaspăt spațiului.
  • Fabricata din poliester: Pentru producție am folosit cea mai înaltă tehnoligie, cu o țesătură densă. Acest lucru o face durabila și rezistenta la daune.
  • Îngrijire ușoară: Perdeaua poate fi spălată confortabil în mașina de spălat. Materialul delicat nu prinde praful și este rezistent la formarea de murdărie. Dacă este agățata umed pe tija de perdea, se va usca rapid, fără a fi nevoie sa o calcati.
  • Pe ochiuri : Opt ochiuri asigură agățarea ușoară a perdelei pe șina de perdele. Opt ochiuri asigură o agățare ușoară a perdelei. Distribuirea uniformă a ochiurilor asigură faptul că țesătura curge bine în mod natural.
  • Dimensiuni practice: Cu o lungime de 240 cm și o lățime de 140 cm este dimensiunea ideală pentru acoperirea ușilor de balcon sau a ferestrelor panoramice.
  • Dimensiuni practice. ferestre panoramice.

Perdea pe ghidaje OLYMPIA cu broderie de la brandul francez Douceur d'intérieur. Perdeaua este disponibilă în două variante de culoare: alb și gri. Prelucrarea atentă și materialele de calitate superioară folosite la fabricarea sa Manopera meticuloasă și materialele de calitate superioară folosite în producția sa fac din ea un accesoriu practic și decorativ pentru casă.

Cod produs
68177
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
compoziţie
100% poliester
sposób zawieszania
przelotki
numărul de piese din set
1
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel