Lenjerie de pat, 140x200 cm, pentru copii, bumbac

  • Set de lenjerie de pat din bumbac pentru camera copiilor - somn sănătos și confortabil
  • într-un aspect de designer
Lenjerie de pat, 140x200 cm, pentru copii, bumbac
Lenjerie de pat, 140x200 cm, pentru copii, bumbac
Lenjerie de pat, 140x200 cm, pentru copii, bumbac
Lenjerie de pat, 140x200 cm, pentru copii, bumbac
94,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de lenjerie de pat din bumbac pentru camera copiilor - somn sănătos și confortabil într-un aspect de designer

.
  • Lenjerie de pat din bumbac: Setul de lenjerie de pat pentru camera copiilor va asigura copilului dumneavoastră un somn sănătos. Materialul este foarte cald și moale, ceea ce va fi esential in calitatea odihnei.
  • Fabricat din microfibre: plastic de cea mai bună calitate. utilizat în producție, este ușor de întreținut și rezistent la deteriorări. Acest lucru vă garantează că setul va servi copilului dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp.
  • Moale și confortabil: Materialele sintetice utilizate pentru a face lenjeria de pat a copilului dumneavoastră vor oferi o experiență senzorială plăcută. Materialul este moale și foarte plăcută la atingere.
  • Cu motiv dreamcatcher: Lenjeria de pat albă prezintă un model delicat de culoare închisă. Element decorativ atât în camerele copiilor mai mari, cât și în cele mai mici.
  • .
  • Dimensiuni: Setul este format dintr-o cuvertură de plapumă cu dimensiuni: lungime 200 cm și lățime 140 cm, precum și o față de pernă cu o lungime de 63 cm și o lățime de 63 cm.
  • .

Lenjeriile de pat PLUMELLE de la brandul francez Douceur d'intérieur vor aduce o atmosferă confortabilă în camera copilului dumneavoastră. Materialele de înaltă calitate și un design modern vor îmbogăți camera copiilor mai mari, dar și a celor mai mici, cu un element interesant. Materialele de înaltă calitate folosite și designul modern asigură că atât camera copiilor mai mari, cât și cea a copiilor mai mici, este îmbogățită cu un element decorativ interesant.

Cod produs
68185
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
140
compoziţie
100% poliester
certificat
Oeko-Tex
liczba poszewek na poduszkę
11
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
63 x 63
rozmiar pościeli
140 x 200
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel