Set lenjerie de pat din bumbac POLYGONE, 240 x 220 cm

  • Lenjerie de pat din bumbac POLYGONE - un decor elegant și modern care va transforma
  • aspectul dormitorului tău
Set lenjerie de pat din bumbac POLYGONE, 240 x 220 cm
Set lenjerie de pat din bumbac POLYGONE, 240 x 220 cm
Set lenjerie de pat din bumbac POLYGONE, 240 x 220 cm
Set lenjerie de pat din bumbac POLYGONE, 240 x 220 cm
229,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lenjerie de pat din bumbac POLYGONE - un decor elegant și modern care va transforma aspectul dormitorului tău

.
  • O soluție pe tot parcursul anului: fata de plapumă din bumbac și perne este o soluție versatilă pentru dormitor, care va funcționa atât pentru iarna, cât și vara. Proprietățile termoizolante ale bumbacului vă permit să vă bucurați de un somn sănătos pe tot parcursul anului.
  • Fabricata din bumbac: Lenjeria de pat este confecționată din 100%. bumbac. Acest material natural este durabil, rezistent la căldură, și, în același timp, extrem de plăcută la atingere.
  • Într-o culoare închisă: O alegere extrem de elegantă atunci când amenajarea dormitorului, este întunecat. Albastrul marin intens al lenjeriei de pat va conferi dormitorului tău o senzație de intimitate.
  • Sigura: Lenjeria de pat din bumbac este foarte plăcută la atingere și nu provoacă alergii sau iritații ale pielii. Este cea mai buna alegere pentru persoanele care suferă de alergii.
  • Două persoane: Setul este format dintr-o față de plapumă cu dimensiuni: lungime 240 cm și lățime 220 cm și două fețe de pernă cu următoarele dimensiuni dimensiuni: lungime 63 cm și lățime 63 cm. Setul este ideal pentru o masă mare. pat.

Lenjerie de pat dublă din bumbac POLYGONE de la marca franceză Douceur. d'intérieur. Prelucrarea atentă și materialele de cea mai bună calitate creează o imagine originală. Set care, datorită caracteristicilor sale și designului impecabil, va fi un un accesoriu minunat pentru orice dormitor.

Cod produs
68193
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
220
Latime (cm)
240
compoziţie
100% bumbac
rozmiar pościeli
220 x 240
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
63 x 63
liczba poszewek na poduszkę
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel