Husa de saltea PONY, anti-acarieni, impermeabila

  • Husa de saltea PONNY - cel mai bun mod de a crea o saltea confortabilă.
Husa de saltea PONY, anti-acarieni, impermeabila
129,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

PONNY husa de saltea - cea mai bună modalitate de a crea o saltea confortabilă condiții optime în timpul somnului

.
  • Protector: Husa practică PONNY vă va proteja saltea de praf și murdărie. Cu ajutorul acestei soluții, puteți cu ușurință și în mod convenabil sa vă păstrati dormitorul curat.
  • Protectie impotriva umezelii: Husa vă va oferi o protecție de 100% împotriva umiditate. Această soluție practică va funcționa deosebit de bine în dormitoarele persoanelor în vârstă sau ale celor care suferă de boli urologice
  • .
  • Materiale solide: Este realizata din material natural fibre de bumbac și materiale sintetice. Această combinație face ca husa să fie extrem de rezistentă și chiar și după multe spălări își va păstra proprietăți și aspect.
  • Antimicrobian: Materialele folosite împiedică acumularea și reproducerea acarienilor. Este cea mai bună alegere pentru persoanele care se luptă cu alergiile și sensibilitățile.
  • Două dimensiuni: Husa este disponibilă în două variante mari. dimensiuni: o lungime de 200 cm și o lățime de 160 cm și o variantă mai largă, cu o lungime de 200 cm și o lățime de 160 cm. 200 cm și o lățime de 180 cm.

Husa de saltea PONNY impermeabila de la marca franceză Douceur. d'intérieur este o modalitate dovedită de a vă proteja salteaua de pat. Vă va păstra dormitorul curat. Echipata cu o bandă elastică practică, nu se va curba sau se va deplasa, asigurându-vă un somn confortabil.

Cod produs
68211
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
160
certificat
Oeko-Tex
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel