Individual de iuta PALAM, Ø 38 cm

  • Individual rotund pentru farfurii - utilizare practică, design unic
Individual de iuta PALAM, Ø 38 cm
Individual de iuta PALAM, Ø 38 cm
Individual de iuta PALAM, Ø 38 cm
Individual de iuta PALAM, Ø 38 cm
129,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 50% (65,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual rotund - utilizare practică, design unic

.
  • Funcțional și decorativ: Individual rotund este o modalitate dovedită de a vă proteja blatul mesei de deteriorare. Acest lucru practic poate fi un element decorativ minunat în sine.
  • Fabricat din iută: Iuta este un material natural care se distinge prin rezistența sa ridicată la umiditate și căldură. Mulțumită acestuia vă va proteja perfect masa și va rămâne în formă excelentă pentru o perioadă lungă de timp.
  • Facil de curățat: Țesătura plată și compactă a iutei asigură o curatare usoara. Pur și simplu ștergeți suprafața sa cu un șervețel umed cârpă pentru a scăpa de firimituri și murdărie.
  • Structura împletită: Este păstrată în culori naturale.
  • Dimensiuni practice: Individual de masă cu un diametru de 38 cm se potrivește cu farfurii mai mici și mai mari pe suprafața sa, fără să ocupe mult spațiu.

Marca franceză Douceur d'intérieur, renumită pentru produsele sale practice și elegante soluții pentru casă, a conceput un individual de masă unic. Cu el, nu numai că veți proteja masa de murdărie, dar adaugă și o notă decorativă interesantă. Un accesoriu decorativ interesant.

Cod produs
68308
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iută
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Kształt
okrągły
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel