Traversa de masă din iută MODALIE, 35 x 140 cm

  • O soluție tradițională cu un twist modern
Traversa de masă din iută MODALIE, 35 x 140 cm
Traversa de masă din iută MODALIE, 35 x 140 cm
Traversa de masă din iută MODALIE, 35 x 140 cm
Traversa de masă din iută MODALIE, 35 x 140 cm
74,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Traversa din iută - o soluție tradițională într-un stil modern

.
  • Traversa de zi cu zi sau festive: Fețele de masă, șervețelele sunt o modalitate excelentă de a vă decora masa din sufragerie sau din camera de zi la evenimente mai mari. Traversa de masă eleganta este, de asemenea, o soluție excelentă în timpul săptămânii.
  • Fabricata din iută: Iuta este un material natural care se distinge prin rezistența sa ridicată la deteriorări mecanice și la umiditate. Puteți prin urmare, sa aveți încredere în faptul că vă va servi pentru o perioadă lungă de timp.
  • Facil de curățat: Structura netedă și țesătura plată facilitează îndepărtarea firimiturilor mici de pe suprafață.
  • Design minimalist: Culoare netedă și delimitare delicată. Structura conturată se combină pentru a crea un design discret. Traversa va fi un fundal minunat pentru culorile expresive ale lumânărilor parfumate sau ale fructelor.
  • Dimensiunea reglabilă: Traversa din iută cu o lățime de 35 cm și o 140 cm lungime. Puteți să o întindeți complet în mijlocul mesei sau să o tăiați în șervețele mai mici, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Traversa de masă contemporana MODALIE, de la marca franceză Douceur d'intérieur, vă va permite să creați aranjamente de masă uimitoare pentru dumneavoastră. Poate deveni un decor de masă în living, bucătărie sau chiar pe terasă. Dacă vă decideți să o tăiați în șervețele mai mici, veți obține un aspect coerent pentru toate camerele.

Cod produs
68316
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Lungime (cm)
140
Latime (cm)
35
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel