Covor de iută CORDOU, rotund

  • Covorul CORDOU modern - materiale naturale și o prelucrare atentă
Covor de iută CORDOU, rotund
Covor de iută CORDOU, rotund
Covor de iută CORDOU, rotund
Covor de iută CORDOU, rotund
279,99 RON
199,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (80,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor CORDOU modern - materiale naturale și măiestrie atentă

.
  • Ornamental: Covorul elegant în formă de cerc poate deveni o completare unică pentru sufrageria, dormitorul sau camera dvs. de zi. Cu ajutorul lui incalziti aspectul oricărui spațiu.
  • Tesătură plată: Țesătura densă și plată garantează o perioadă lungă de utilizare. Structura aspectuoasă previne, de asemenea, deformări și deteriorări mecanice.
  • Fabricat din iută: Iuta este folosită în producția covorului. Este un material natural care previne acumularea și reproducerea acarienilor din praf. Prin urmare, este cea mai bună alegere pentru persoanele predispuse la alergii.
  • .
  • Facil de îngrijit: Covorul rotund poate fi aspirat. În cazul unei murdării minore, ștergeți-l pur și simplu cu o cârpă umedă. Iută este rezistent la apă, astfel încât forma sa nu va fi afectată.
  • Round: Covorul este disponibil în două dimensiuni. Unul mai mare, cu 120 cm diametru și unul mai mic, cu un diametru de 90 cm. Acest lucru vă permite să ajustați dimensiunea care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Un covor în camera de zi poate să nu fie indispensabil, dar unul ales corect poate să contribuie în mod pozitiv la aspectul general al acesteia. Brandul Douceur d'intérieur, care proiectează și produce mobilier pentru casă, este renumită pentru designul său. Covorul boho adaugă o notă personală oricărui spațiu.

Cod produs
68319
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Lungime (cm)
90
Latime (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel