Covor de sufragerie din bumbac MANILLE, model etnic, cu franjuri

  • Covoare de bumbac etnice - meticulozitate meșteșugită a unui accesoriu decorativ unic
Covor de sufragerie din bumbac MANILLE, model etnic, cu franjuri
Covor de sufragerie din bumbac MANILLE, model etnic, cu franjuri
Covor de sufragerie din bumbac MANILLE, model etnic, cu franjuri
Covor de sufragerie din bumbac MANILLE, model etnic, cu franjuri
Pret bun
309,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Covoare etnice din bumbac - confecționarea atentă a unui accesoriu unic accesoriu decorativ

  • Decorativ: Un covor modern pentru camera de zi, cu un model etnic, este modul perfect de a accentua designul interior. Țesătura atent meșteșugită a fost completat cu ciucuri pe marginile mai scurte.
  • .
  • Materiale naturale: La producerea covoarelor au fost folosite următoarele. bumbac și iută. Materialele naturale nu colectează praful și împiedică proliferarea acarienilor din praf. Este cea mai bună alegere pentru persoanele care suferă de alergii.
  • .
  • Tesatura plata : Țesătura rafinată și densă a covorului asigură durabilitate. Acest design elimină apariția deteriorărilor mecanice și deformare. Puteți fi siguri că covorul dvs. va arăta minunat pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru facilitează păstrarea covorului în cea mai bună stare pentru o perioadă lungă de timp.
  • Ușor de îngrijit: Covorul mic poate fi scuturat cu ușurință de firimituri mici sau aspirate. Utilizarea de materiale naturale permite, de asemenea, să fie curățat, conform instrucțiunilor producătorului.
  • Facil de întreținut.
  • Dimensiuni practice: Covorul este disponibil în două dimensiuni. dimensiuni. Cel mai mic are dimensiunile: lungime 60 cm și lățime 90 cm. Cel mai mare are: 120 cm lungime și 170 cm lățime
  • .

Covorul din bumbac este un produs original al mărcii franceze Douceur d'intérieur. specializată în producția de mobilier de casă. In cazul acestui produs excepțional de elegant, puteți transforma aspectul oricărei încăperi.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
68322
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
170
compoziţie
85% bumbac
,
15% jute
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel