Covoraș cauciuc GALETS, semilună, 45 x 75 cm

  • Covor cauciucat - un aspect îngrijit pe pragul casei dvs.
Covoraș cauciuc GALETS, semilună, 45 x 75 cm
Covoraș cauciuc GALETS, semilună, 45 x 75 cm
Covoraș cauciuc GALETS, semilună, 45 x 75 cm
Covoraș cauciuc GALETS, semilună, 45 x 75 cm
74,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorașul cauciuc - un aspect îngrijit la ușa casei tale

.
  • Utilizare universală: Covorașul este un element esențial în fiecare casă. Îl puteți amplasa în fața intrării unei case individuale sau a unui apartament într-un bloc de locuințe.
  • Materiale de inalta calitate : Partea inferioară a covorașului este realizată din materiale de înaltă calitate, cauciuc. Această soluție asigură faptul că preșul rămâne la locul lui. atunci când vă ștergeți.
  • Facil de curățat: Partea superioară a covorașului este realizată din plastic de înaltă calitate. Acest lucru îl face robust și murdăria lăsată de pantofi poate fi îndepărtată cu ușurință cu ajutorul unui aspirator.
  • În culoare închisă: Covorașul de cauciuc este disponibil în trei culori închise. Nisipul și noroiul rămase pe el nu vor fi vizibile, garantând aspectul îngrijit.
  • Forma practică: Covorașul are o lungime de 75 cm și 45 cm lățime, în formă de semicerc. Dimensiunea și forma îi permit să fie aranjat chiar și într-un mic spațiu la ușa de la intrare.

Marca Douceur d'intérieur pentru proiectarea și fabricarea de mobilier pentru casă. este renumit pentru designul său. Preșul este un prim exemplu în acest sens!

Cod produs
68325
Culoarea dominantă
antracit
,
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
75
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel