Covor cauciuc FEUILLES, 45 x 75 cm

  • Covorașul modern - o modalitate simplă de a avea grijă de spațiul din fața casei.
Covor cauciuc FEUILLES, 45 x 75 cm
Covor cauciuc FEUILLES, 45 x 75 cm
Covor cauciuc FEUILLES, 45 x 75 cm
Covor cauciuc FEUILLES, 45 x 75 cm
149,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (65,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș modern - o modalitate simplă de a avea grijă de spațiul din fața ușii

.
  • Utilizare universală: Covorașul este un element esențial în fiecare casă. Puteți să-l puneți în fața intrării într-un bloc, o casă unifamilială sau un apartament într-un bloc de locuințe.
  • Materiale durabile : Partea inferioară a covorașului este realizată din materiale de înaltă calitate, cauciuc. Această soluție asigură că preșul rămâne la locul lui atunci când vă ștergeți.
  • Facil de curățat: Partea superioară a covorașului este realizată din plastic de înaltă calitate. Acest lucru îl face robust și murdăria lăsată de pantofi poate fi îndepărtată cu ușurință cu ajutorul unui aspirator.
  • În culoare închisă: Covorașul de cauciuc este disponibil în cinci culori închise. Nisipul și noroiul rămase pe el nu vor fi vizibile. Acest lucru garantează un aspect îngrijit al spațiului.
  • Dimensiuni practice: Covoraș dreptunghiular cu o lungime de 75 cm și 45 cm lățime. Forma și dimensiunea îi permit să fie plasat la ușa de intrare de dimensiuni standard

Covorul original FEUILLES va deveni cea mai bună piesă de prezentare a casei dumneavoastră. Materialele de înaltă calitate și manopera atentă a covorașului vor face ca spațiul în fața ușii dumneavoastră va impresiona întotdeauna prin aspectul său îngrijit și ordonat. aspect.

Cod produs
68333
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
75
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel