Covoraș din fibră de cocos CHESSY, 40 x 60 cm

  • Covoraș din fibra de cocos - o modalitate elegantă de a face ordine în spațiul din fața casei.
  • ușă
Covoraș din fibră de cocos CHESSY, 40 x 60 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorașul de ușă din fibra de cocos - o modalitate elegantă de a face ordine în spațiul din fața ușii

.
  • Utilizare universală: Covorașul este un element esențial de amenajare a fiecărei case. Puteți să-l puneți în fața intrării într-un bloc, casă unifamilială sau un apartament într-un bloc de locuințe.
  • Utilizare universală
  • Fibre de nucă de cocos: Partea superioară a covorașului este realizată din fibră de nucă de cocos - un material durabil și rezistent la murdărie. Structura aspră a covorașului face posibilă curățarea pantofilor chiar și a celei mai rezistente murdării.
  • Cauciuc antiderapant: Covorașul de pe partea inferioară are cauciuc. Stratul anti-alunecare îl stabilizează și îl menține la locul lui.
  • Culoarea naturală: Culoarea maro cald a preșului. este întreruptă de un model geometric delicat. Din punct de vedere estetic, va decora pragul casei dumneavoastră.
  • Dimensiuni practice: Covoraș dreptunghiular cu o lungime de 60 cm și 40 cm lățime. Forma și dimensiunea îi permit să fie plasat la usa de intrare de dimensiuni standard.

Covorul modern este un produs original al mărcii Douceur d'intérieur. Producătorul francez este renumit pentru produsele sale neobișnuite și foarte funcționale. Datorită covorașului amplasat lângă ușa de intrare, veți avea grijă sa vă mențineti casa curată.

Cod produs
68334
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
fibra de cocos
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel