Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 61 x 46 x 5 cm

Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 61 x 46 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 61 x 46 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 61 x 46 x 5 cm
Pat pentru caini mici SOFTY, microfibra moale, 61 x 46 x 5 cm
99,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Pat moale pentru câini SOFTY - creează condiții confortabile de somn pentru câinele tău Bine conturat: Pe salteaua moale, câinele tău se va întinde confortabil sau va adormi în poziția lui preferată. Marginile ușor ridicate îi vor permite să doarmă cu un sentiment de siguranță fericit. Fabricat din microfibră: Patul pentru câini este realizat dintr-o microfibră durabilă și rezistentă la deteriorarea mecanică. Acest lucru vă oferă garanția că vă va servi pentru o lungă perioadă de timp. Construcție la îndemână și ușoară: poate fi și o soluție practică atunci când călătoriți. Ambalat într-o valiză, nu va ocupa mult spațiu și, datorită acesteia, vei oferi animalului tău condiții confortabile de dormit în timpul vacantelor. Trei variante de culoare: Patul frumos pentru câini este disponibil în trei culori la modă: roz, albastru și albastru închis. Alegerea culorilor vă va permite să potriviți accesoriul la amenajarea interiorului dumneavoastră. Dimensiune mica: Patul are 61 cm lungime, 46 cm latime si 5 cm inaltime si este destinata cainilor de talie mica. Un pat confortabil pentru caini, de la brandul Love Story, este un produs unic care cu siguranta va atrage animalul tau de companie. Cand este aranjat intr-un colt, va deveni un spatiu sigur pentru joaca, odihna si somn.
Producător
Cod produs
68387
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
61
Latime (cm)
46
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel