Cos de rufe cu manere, plastic, 26 litri

Cos de rufe cu manere, plastic, 26 litri
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cos de lenjerie cu mânere - indispensabil în baie sau în spălătorie, util și convenabil pentru scoaterea rufelor umede

.
  • Cos de rufe: indispensabil în fiecare casă. Mulțumită acestuia transferă convenabil rufele umede de la mașina de spălat la uscător, pe balcon, în pod sau în grădină, unde se usucă.
  • Construcție solidă: coșul realizat din plastic este ușor, dar, în același timp, puternic și robust. Polipropilena este un material care este ușor de curățat și practic pentru utilizarea zilnică.
  • Funcțional: coșul cu găuri va fi util pentru multe activitățile zilnice. Folosiți-l la curățenie pentru a transporta lucruri la locul său sau pentru a strânge jucăriile copilului dumneavoastră.
  • Manipulare comodă: mânerul dublu face ca acesta să fie ușor de manevrat confortabil și practic de transportat chiar și cu o încărcătură grea. In acest fel, greutatea este distribuită pe ambele mânere, ceea ce le mărește robustețea.
  • Capacitate de 26 de litri: coșul este potrivit pentru a plasa o încărcătură de rufe din mașina de spălat. Apoi puteți pune hainele uscate și împăturite în el pentru a le muta în dulap.

Dimensiunile mici ale coșului permit depozitarea și utilizarea acestuia chiar și în băi mici. Coșul gol, care măsoară 57 cm lungime x 40 cm lățime x înălțime de 20 cm, îl puteți ascunde într-un dulap sub chiuvetă. Suprafața largă a coșului de mică adâncime vă permite să vă depozitați hainele astfel încât să nu se încrețească din cauza prea multor straturi și a presiunii.

.

Producător
Cod produs
68430
Capacite
26 l
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel