Cos rufe RATTAN, plastic, 28 l

Cos rufe RATTAN, plastic, 28 l
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul de rufe RATTAN - un accesoriu practic pentru baie sau spălătorie de la brandul francez Douceur d'Interieur

.
  • Cosul de rufe pentru spălătorie, uscător, baie: coșul de rufe îngust și înalt se va potrivi cu ușurință chiar și într-o cameră mică. Datorită dimensiunilor sale mici, coșul poate fi depozitat într-un dulap.
  • .
  • Spațios: cu un diametru de 29 cm și o înălțime de 34 m, coșul are o capacitate de până la 28 de litri. Aparent mic, deține o mulțime de haine și alte textile.
  • .
  • Mânere practice: decupajele din designul coșului permit transportarea confortabilă a acestuia. Această formă de mânere le face mai durabile și nu se vor rupe sub greutatea coșului și a conținutului său.
  • .
  • Pentru distribuirea rufelor: un coș pentru rufele murdare, un cos pentru rufele umede pe care le scoateți pentru a le agata și un coș pentru colectarea rufelor uscate. Un coș vă va ajuta să finalizați întregul proces de la început până la sfârșit.
  • .
  • Alte utilizări: coșul cu mânere este o modalitate convenabilă și practică de a vă depozita jucăriile. Puteți depozita mașinile de jucărie, blocurile de construcție și alte obiecte mici pe care copilul dvs. le răspândește în apartament.
  • .

Cosul cu mânere într-o culoare neutră este un obiect multifuncțional. Nu vă limitați la a il folosi exclusiv pentru rufe. Coșul elegant este excelent pentru depozitarea rolelor de hârtie igienică în baie, prosoapele curate sau cosmeticele de pe mașina de spălat, produsele de curățare de sub chiuvetă.

.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
68438
Capacite
28 l
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel