Perie și faras

Perie și faras
40,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Set de perie și faras - un gadget simplu, esențial pentru fiecare casă - alegeți calitatea de la marca Douceur d'Interieur

.
  • Un instrument indispensabil: peria cu faras este una dintre piesele esențiale de echipament pentru fiecare casă și apartament. Cu ea, puteți curăța rapid murdăria de zi cu zi.
  • Perii moi: o perie cu peri moi mătură mai ușor resturile de sub mobilă și din zonele greu accesibile. Perii sunt mai flexibili și mai ușor de ridicat praful, murdăria și scamele.
  • .
  • Trei versiuni de culoare: alegeți culoarea care se potrivește cu celelalte accesorii din casa dvs. Oferim un gri închis elegant, un albastru la modă și un taupe versatil.
  • Opțiuni de culoare.
  • Dimensiuni standard: dimensiunile setului sunt 22,5 cm x 8,5 cm x 30 cm. Peria clasică cu faras este ușor de depozitat și ocupă foarte puțin spațiu.
  • .
  • Pentru bucătărie, baie, hol: puteți păstra peria cu farasul la îndemână, ascunsă în dulapul de sub chiuvetă, sau în dulapul de pantofi din hol. Acest lucru face ca utilizarea să fie și mai rapidă.
  • .

Stratul de cauciuc de pe marginea farasului de praf este un adaos util. Aceasta facilitează răzuirea și colectarea chiar și a prafului fin, a murdăriei sau a nisipului într-un singur loc și măturarea acestuia pe faras. Confortul produselor din marca Douceur d'Interieur.

Producător
Cod produs
68445
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22,5
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel