Tava pizza, Ø 32 cm

Tava pizza, Ø 32 cm
Tava pizza, Ø 32 cm
Tava pizza, Ø 32 cm
Tava pizza, Ø 32 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tavă rotundă cu găuri pentru pizza - o formă care vă permite să coaceți o pizza delicioasă, de casă, cu o bază perfectă Pentru coacere și reîncălzire: Forma cu găuri este perfectă nu numai pentru prepararea de pizza de casă, ci și pentru coacerea și încălzirea de pizza congelată. Dimensiune standard: 32 cm diametru este dimensiunea medie a unei pizza clasice. Puteți pregăti o pizza pentru 1-2 persoane, în funcție de nevoi. Oțel perforat: Suprafața din oțel perforată distribuie uniform căldura. Drept urmare, aluatul este copt uniform, rumenit corespunzător și crocant. Cu strat antiaderent: Suprafata antiaderenta in combinatie cu gaurile impiedica aluatul sa se lipeasca, el se desprinde usor. Materialul nu conține BPA. Coacerea mai rapidă: Forma pentru pizza cu fundul perforat face ca aluatul să se coacă mai repede. Găurile permit aerului să treacă, permițând apei să se evapore mai repede. Nu numai că economisește timp, ci și energie electrică! Pentru ca tava pentru pizza sa va serveasca o perioada indelungata, folositi-o doar pentru coacere. Tava pentru pizza rotundă, rezistentă la căldură, este potrivită pentru coacerea în cuptor la o temperatură maximă de 230 ° C.
Producător
Cod produs
68502
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
0,5
Diametru (cm)
32
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel