Cutie depozitare cu manere, efect lemn, 31 x 15 cm

Cutie depozitare cu manere, efect lemn, 31 x 15 cm
Cutie depozitare cu manere, efect lemn, 31 x 15 cm
Cutie depozitare cu manere, efect lemn, 31 x 15 cm
Cutie depozitare cu manere, efect lemn, 31 x 15 cm
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de depozitare cu mânere comode care poate deveni parte a unui sistem de organizare a casei

.
  • Compatibilitate cu sistemul Mix n'modul. Puteți utiliza acest organizator cu sistemele modulare Mix n'modul. Avantajul este că puteți combina diferite elemente, după cum este necesar.
  • Imitație de lemn. Cutia de depozitare a fost realizată din MDF. Acest material pe bază de lemn este durabil și de lungă durată, precum și mai ușor și mai regulat în formă decât lemnul masiv.
  • .
  • Două versiuni de culoare. Puteți alege între două culori: albul universal și o culoare maro deschis care imită aspectul natural al lemnului.
  • .
  • Mânere convenabile. Cutia de depozitare are două mânere ergonomice care vă permit să o mutați confortabil dintr-un loc în altul. Mânerele fac, de asemenea, ușor de pus cutia de depozitare pe un raft.
  • .
  • Dimensiuni practice. Recipientul are forma unui cub cu laturile de 31 x 31 cm și o înălțime de 15 cm. Există o mulțime de spațiu în interior, iar dimensiunea și forma vor fi potrivite pentru rafturile din sistemul Mix n'modul.
  • .

Recipientele de depozitare din seria Mix n'module sunt un produs al mărcii franțuzești 5five Simply Smart. Sistemul modular al brandului este un mod simplu și ușor de aranjat pentru a organiza eficient. Nu uitați să verificați și celelalte elemente ale sistemului Mix n'modul!

Cod produs
68569
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
15
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel