Covor de Crăciun cu inscripția

Covor de Crăciun cu inscripția
Covor de Crăciun cu inscripția
Covor de Crăciun cu inscripția
Covor de Crăciun cu inscripția
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor rotund de Crăciun - 2in1, un covoraș pentru cadouri și un accesoriu care va ascunde suportul pentru brad

  • Covoraș pentru pomul de Crăciun: un accesoriu simplu care va acoperi eficient baza inestetică, ghiveciul sau suportul în care este plasat bradul.
  • Covor decorativ pentru brad de Crăciun: Un covoraș rotund cu diametrul de 90 cm este accesoriul perfect pentru partea de jos a pomului de Crăciun. În acest fel, creează impresia unei baze solide, echilibrând un copac înalt.
  • O podea curată sub bradul de Crăciun: Un covoraș nu este doar un accesoriu decorativ. Pe măsură ce îl desfaceți, acele care cad din copac vor cădea direct pe el. Înfășurați rapid covorașul, scuturați-l și puneți-l din nou curat.
  • Desfășurare convenabilă: o fantă în lateral și o gaură în mijloc fac desfacerea covorașului posibila în doar câteva secunde.
  • Covor din poliester: Covorul din poliester este robust, culorile sunt durabile, iar materialul este ușor de întreținut. Covorașul poate fi spălat și depozitat pentru sezoanele următoare.

Un covoraș de Crăciun este locul perfect pentru a pune cadouri. Este o modalitate elegantă, șic - pachetele valoroase și cutiile frumos ambalate nu stau direct pe podea.

Cod produs
68762
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel