Mascota vulpe de zăpadă, 22,5 cm

Mascota vulpe de zăpadă, 22,5 cm
Mascota vulpe de zăpadă, 22,5 cm
Mascota vulpe de zăpadă, 22,5 cm
Mascota vulpe de zăpadă, 22,5 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vulpea de zăpadă - o figurină decorativă minunată care înfățișează o vulpe de iarnă

  • Figurină de vulpe arctică : acest accesoriu drăguț prezintă o vulpe de zăpadă cu blană în poziție în picioare, cu o coadă frumoasă, pufoasă.
  • Decorație interioară : o figurină - un animal este un decor perfect pentru camera copiilor. Copiii mici iubesc animalele de companie! Vulpea de zăpadă poate atrage copiii interesați de alte animale polare.
  • Decor : accesoriul prezentat nu este o miniatură. Lungimea totală a figurinei vulpei este de 24 cm.
  • De așezat pe mobilier : figurina în picioare este drăguță ca element decorativ de pus pe un dulap, noptiera sau pervaz.
  • Blană albă și gri : vulpea de zăpadă este caracterizată de blană frumoasă, pufoasă, albă sau argintie. Figurina prezentata este frumoasa si dă aspectul real.
Cod produs
68763
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel