Covor de Crăciun din iută

Covor de Crăciun din iută
Covor de Crăciun din iută
Covor de Crăciun din iută
Covor de Crăciun din iută
Covor de Crăciun din iută
Covor de Crăciun din iută
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un covor rotund de Crăciun este un accesoriu la modă și un covoraș practic pentru cadouri

  • Covoraș pentru pomul de Crăciun: un gadget simplu care va acoperi complet baza inestetică, ghiveciul sau suportul în care este plasat bradul.
  • Covor decorativ pentru brad un covoraș rotund cu un diametru de peste un metru este accesoriul perfect pentru partea de jos a pomului de Crăciun. Covorul creează astfel impresia unei baze mai late, echilibrând copacul înalt.
  • O podea curată sub bradul de Crăciun: Un covoraș nu este doar un accesoriu decorativ. Pe măsură ce îl desfaceți, acele care cad din copac vor cădea direct pe el. Înfășurați rapid covorașul, scuturați-l de pe ace și puneți-l din nou curat.
  • Desfășurare convenabilă: o fantă în lateral și o gaură în mijloc fac ca desfacerea covorașului sub bradul de Crăciun să dureze doar câteva secunde. Legați sforile pentru a păstra forma covorașului.
  • Model de Crăciun: Marginea covorului este decorată cu o temă de Crăciun în culori de iarnă.

Covorul vine în două modele. Alege unul cu motiv de iluș sau cel cu stele argintii cu inscripție. Un covor sub brad este un suport grozav pentru cadouri de Crăciun.

Cod produs
68777
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
iută
Diametru (cm)
90
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel