Umeraș pentru bijuterii in forma de manechin, 39 cm

Umeraș pentru bijuterii in forma de manechin, 39 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Suportul de bijuterii sub forma unui manechin va avea grija de cele mai pretioase lucruri ale tale. Forma intrigantă: Manechinul pentru bijuterii a luat forma unei femei elegante care poartă o rochie de seară. Chiar și fără bijuterii, arată grozav! Acest accesoriu se va regasi perfect pe măsuța de toaletă a fiecărei doamne. Un accesoriu glamour: Suportul de bijuterii are o culoare strălucitoare de aur pal. Datorită acestuia, va deveni un fundal excelent pentru colecția ta de bijuterii. Cârlige multiple: Avantajul cuierului de bijuterii este numărul mare de cârlige la diferite înălțimi. Puteți chiar agăța coliere lungi și pandantive pe ele pentru a le afișa frumos. Combinație de materiale: Baza suportului este realizată din polirășină, în formă de manechin asemănător unei rochii. Cârligele pentru bijuterii sunt realizate din metal rezistent la deformare. Suport înalt și practic: Organizatorul de bijuterii are 39 cm înălțime. Un suport îngust și înalt dă întreaga impresie de lejeritate vizuală. Partea inferioară largă, în schimb, garantează stabilitatea manechinului.
Cod produs
68790
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel