Figurina de Crăciun, Cafenea cu iluminare LED

Figurina de Crăciun, Cafenea cu iluminare LED
Figurina de Crăciun, Cafenea cu iluminare LED
Figurina de Crăciun, Cafenea cu iluminare LED
Figurina de Crăciun, Cafenea cu iluminare LED
329,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O figurina decorativa - o cafenea de iarna este un plus care incanta cu detalii și un joc de lumini colorate

  • Decorație de Crăciun : este formata dintr-o piață acoperită cu zăpadă în fața cafenelei, un pom de Crăciun și Moș Crăciun. Conectata la electricitate scena prinde viață datorită pieselor mobile și luminii colorate.
  • Iluminare LED : cafenea este decorata cu 18 becuri LED. LED-urile consumă foarte puțină energie electrică, nu se încălzesc, deci sunt sigure și au o durată de viață lungă.
  • Lumini colorate : galben, verde, roșu și albastru - LED-urile colorate din diferite părți iluminează detaliile scenei de Craciun. Lămpile strălucesc constant, lumină este calda, fără pâlpâire.
  • In set cu o sursă de alimentare : Scenă prinde viata cu ajutorul energiei electrice. Setul include un adaptor de alimentare cu o tensiune de ieșire de 4,5V. Conectați adaptorul de alimentare la o priză standard.
  • Dimensiune mare : Figurina de Crăciun - cafeneaua este un model cu dimensiuni: 31 x 19 x 19,5 cm (L x l x H) si numeroase detalii, atent lucrate, care atrag atenția.
Cod produs
68798
colour temperature
multi-colorate
numărul de LED-uri
18
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
19,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel