Individual din fetru, Ø 38 cm

Individual din fetru, Ø 38 cm
Individual din fetru, Ø 38 cm
Individual din fetru, Ø 38 cm
Individual din fetru, Ø 38 cm
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual - un mod simplu și foarte elegant de a proteja blatul impotriva petelor de la vasele fierbinti

  • Din pâslă : individualul este din materialulflexibil, durabil și rezistent la abraziune. Izolează bine împotriva temperaturii ridicate și, de asemenea, absoarbe umezeala.
  • Forma festivă : individual din pâslă este o modalitate simpla de a decora masa festivă. Are o culoare intensă roșu. Marginea sa ajurata este decorata cu stele decupate.
  • Protecție superioară : de dragul aspectului mesei. Protejeaza blatul mesei de petele de la vasele fierbinți și zgârieturi accidentale.
  • Diametru mare : individualul din pâslă are un diametru de 38 cm. Un suport de această dimensiune va funcționa ca acoperire, chiar și sub farfurii mari, precum și platouri de mâncare și alte ustensile.
  • Îngrijire ușoară : puteți curăța individual din pâslă cu ajutorul unei role de haine. Puteți îndepărta petele și murdăria mai mare cu burete umed si detergent ușor sau prin spălarea manuală.

Uscați astfel încât să le puteți păstra forma și aspectul original.

Cod produs
68801
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
pâslă
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel