Figurină ceramică ren, 26 cm

Figurină ceramică ren, 26 cm
Figurină ceramică ren, 26 cm
Figurină ceramică ren, 26 cm
Figurină ceramică ren, 26 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ar putea fi ceva mai festiv decât renul? Figurina de ren din ceramică prezentată este recomandată pentru a decora masa de Crăciun

  • Decor modern : renul din ceramică este un accesoriu minimalist pentru a reprezenta acest animal festiv. Culoarea lucioasă, aurie și detaliile simplificate îl fac un decor în stil glamour.
  • Un accent mic : culoarea aurie solidă a fost ruptă cu o panglică legată în jurul gâtului renului. Fundita albă se armonizează foarte bine cu întregul, dând figurii o impresie de lejeritate.
  • Dimensiunea care contează : renul auriu măsoară 13,5 cm x 13 cm x 26 cm (lungime x lățime x înălțime). Această figurină este atrăgătoare, așa că plasează-o într-un loc clar și vizibil.
  • Bază stabilă : silueta renului este înaltă, dar stă ferm datorită picioarelor sale. Așezate într-un unghi ușor, stabilizează renul, care nu este atât de ușor de răsturnat.
  • Pentru decorarea msei de Crăciun : renul auriu va aduce o atmosferă festivă în interiorul casei tale. Va fi perfect pentru decorarea unei mese, birou la serviciu sau a dulapului. Așezat printre cărți, va renaște bibliotecă.
Cod produs
68804
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
13,5
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel