Moș Crăciun pe scară, instalație de iluminat LED

Moș Crăciun pe scară, instalație de iluminat LED
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mos Craciun pe scara - Decor LED cu figurina unui Mos Craciun dragut, care se furișează să pună cadouri sub brad!

  • Decoratune interesantă de Crăciun : un Moș Crăciun este un decor sub forma unei scări decorative. Un Moș Crăciun cu barbă își urcă treptele. Ornament este iluminat cu lumină colorată de la becuri LED.
  • Utilizare în aer liber : va fi perfect pentru decorarea exterioară. Este o decoratiune cu. standarde de protecție sporite, cu clasa de protecție IP44.
  • Lămpi LED : această decorație de Crăciun este luminată cu ajutorul a douăzeci de lămpi LED, montate discret în scară. Lămpile cu LED-uri economisesc energie și sunt rezistente la deteriorare.
  • Opt tipuri de iluminare : tipul de iluminare poate fi setați după cum doriți, alegând dintre opt tipuri diferite: din care să alegeți iluminare constantă, pâlpâire variabilă sau undă, printre altele.
  • Decor vizibil : Moș Crăciun pe scară este un accesoriu cu dimensiuni 23 x 13 x 70 cm (lungime x latime x inaltime).
Cod produs
68810
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
70
IP
44
Tip alimentare
3 baterii AA
Baterie
neincluse
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel