Vaza cu efect de sticla ingheatata, 25 cm

Vaza cu efect de sticla ingheatata, 25 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vaza pentru flori, din sticla - design modern, forma clasica. Din sticlă: vaza pentru flori este confectionta din sticlă groasă - vaza cântărește 800 g. O poți umple cu ușurință cu apă. În plus, vaza este stabilă și subliniază frumos florile așezate în interior. Efect de sticlă înghețată: Efectul de „îngheț” este creat prin tratarea chimică a sticlei. Datorită acestui tratament, se creează un tip specific de sticlă, a cărei suprafață seamănă cu vaporii de apă înghețați. O vază pentru fiecare ocazie: vaza din sticlă mată este un plus obligatoriu pentru casa ta - este o vază versatilă care se va potrivi cu o varietate de flori, flori uscate, ierburi și ramuri decorative. Vaza pentru flori este cilindrică, are 10,5 cm în diametru și 25,5 cm înălțime. Florile cu tulpini lungi și buchete vor arăta bine într-o vază de această dimensiune. Marginea vazei de flori este întărită cu o tija metalică de culoare aurie. Tija metalică nu numai că arată grozav, dar și protejează marginea împotriva ciobirii accidentale. O vază cu efect de sticlă mată este un decor eficient care vă va permite să expuneți frumos buchetele așezate în ea.
Producător
Cod produs
69042
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
25,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel