Suport pentru coliere LADY BLACK, 45 cm

Suport pentru coliere LADY BLACK, 45 cm
Suport pentru coliere LADY BLACK, 45 cm
Suport pentru coliere LADY BLACK, 45 cm
Suport pentru coliere LADY BLACK, 45 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Acest suport de coliere negru vă fi perfect pentru a prezenta cele mai frumoase coliere și lanțuri Suport pentru coliere: Un gadget practic pentru depozitarea bijuteriilor. Așezați osuportul pe masa de toaletă sau pe birou, astfel încât bijuteriile dvs. să fie frumos expuse și bine depozitate în același timp. Combinație de negru și auriu: negrul elegant combinat cu accente aurii arată rafinat. Acestea sunt culorile care se vor potrivi stilului glamour, subliniind caracterul exclusivist. Decor elegant: un bust feminin in culori clasice serveste ca decor unic pe o comoda sau o masa de toaleta. În combinație cu bijuteriile tale, vei crea un decor interior original. Orine in bijuterii: colierele vor fi expuse și clar vizibile. Cu toate acestea, mai presus de toate, suportul împiedică coliere să se încurce. Metal si plastic: Suportul de bijuterii este format dintr-un bust din plastic, montat pe un cadru de otel. Bustul este acoperit cu o tesatura de catifea delicata pentru bijuterii.
Producător
Cod produs
69133
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel