Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm

Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
Lampa de masa din lemn ORI, 48 cm
379,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masă ORI cu bază din lemn - un accent elegant și clasic pentru interiorul dvs.

  • Soft din lemn: veioza de noptiera este echipata cu un abajur alb, neted si o baza din lemn din lemn de pin. O astfel de combinație va crea o atmosferă confortabilă, familiară și o atmosferă naturală în interiorul dvs.
  • Culori clasice: culorile care emană de la lampă sunt simple și clasice, astfel încât lampa se va potrivi perfect în orice aranjament. Maroul și albul sunt culori tipice interioarelor calme și calde.
  • Stil natural: Lampa, datorită materialului natural din care a fost realizată, va fi o soluție excelentă pentru cei care iubesc accesoriile naturale și ecologice. Aseaza-l pe o masa din lemn sau in compania ramelor foto din lemn. Verificați cât de bine vă puteți simți înconjurat de natură.
  • Parametri tehnici: lampa este alimentată de la rețea. Cablul de alimentare are 150 cm lungime. dulie bec E27. Vă rugăm să nu uitați să cumpărați un bec pe cont propriu.
  • Dimensiunile lămpii: lampa are 48 cm înălțime și diametrul abajurului este de 26 cm. Astfel de dimensiuni ale lămpii vă permit să o plasați pe noptiera din dormitor, pe comoda din sufragerie, pe consola din hol sau în orice alt loc unde aveți nevoie de iluminare.
Producător
Cod produs
69247
Lungime cablu
150cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E14
Tip alimentare
la retea
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Inaltime (cm)
48
Diametru (cm)
28
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel