Cutie pentru bijuterii din sticla, 3 niveluri, 23 cm

Cutie pentru bijuterii din sticla, 3 niveluri, 23 cm
Cutie pentru bijuterii din sticla, 3 niveluri, 23 cm
Cutie pentru bijuterii din sticla, 3 niveluri, 23 cm
Cutie pentru bijuterii din sticla, 3 niveluri, 23 cm
209,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O cutie pentru bijuterii din sticlă, ca o vitrină de bijuterii, protejează și afișează cele mai frumoase bijuteriile tale Cutie pentru bijuterii: Pe trei niveluri închise în spatele pereților de sticlă, îți poți așeza cerceii, broșele, brățările și colierele. Toate accesoriile frumoase vor fi vizibile clar prin sticlă. Organizator decorativ: Cutie aurie este un accesoriu frumos care atrage privirea. Așezați-o pe o masă de toaletă, o comodă sau un dulap de baie. Va fi o decorare unică a oricărui interior. Alama și sticlă: Structura din alamă și sticlă transparentă arată elegant, dar nu la fel de intruzivă ca aurul și cristalul. Datorită acestui fapt, cutia se potrivește multor aranjamente interioare. Ușită care se încuie: Ca un mini-dulap, cutia își deschide ușita în fața ta și te invită să-i vezi conținutul valoros. Ușita protejează bijuteriile și împotriva prafului. Accesorii din alamă: un adevărat succes de design interior. Accesoriile cu elemente din alamă se potrivesc atât cu stilul glamour, art deco modern, cât și stilul eclectic. Este o modalitate ușoară de a vă actualiza interiorul.
Producător
Cod produs
69284
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
18,5
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel