Pendul NUNN, din sticla, 25 cm

Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
Pendul NUNN, din sticla, 25 cm
199,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa suspendată cu bile de sticlă, ca și luna plină, va lumina și lumina interiorul camerei

  • Lampa de tavan: perfectă ca punct de iluminare suplimentar într-o cameră mare. Este o soluție excelentă deasupra mesei în zona de luat masa sau pe insula bucătăriei.
  • Capac rotund din sticlă: capacul lămpii este realizat din sticlă transparentă. Suprafața sa nu este pur și simplu netedă, ci este plină de bule de aer care arată ca picăturile de ploaie pe geamul ferestrei.
  • Alegeți un bec: lampa ar trebui să fie asortată cu un bec E27, adică cu așa-numitul fir mare. Puterea maximă admisă a becului este de 25 W. Pariați pe becurile LED pentru a economisi energie electrică.
  • Ușor de rearanjat: doar schimbarea becului poate schimba complet aspectul și senzația întregii lămpi. Puteți alege un model retro cu sticlă colorată sau un bec cu o formă neobișnuită.
  • Înălțime reglabilă: puteți agăța abajurul direct de tavan sau mult mai jos, de exemplu, chiar deasupra mesei sau a insulei de bucătărie. În acest fel, puteți ajusta iluminarea la nevoile individuale.

Iluminatul suplimentar de tavan montat direct deasupra mesei de sufragerie, a insulei de bucătărie sau a măsuței de cafea în camera de zi este o soluție modernă și practică.

În acest fel, puteți lumina un colț întunecat al unei camere fără a ocupa spațiu pe podea cu o lampă de podea. Lumina care cade de sus luminează uniform spațiul de dedesubt.

Producător
Cod produs
69352
Lungime cablu
80cm
Putere (W)
max. 25 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
24,1
Diametru (cm)
25
bec
fara bec inclus
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel