Sticla spray, 450 ml

Sticla spray, 450 ml
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Sticla spray pentru apă 5five Simply Smart - îngrijire ușoară a plantelor. Economica: sticla permite ca apa sa fie distribuita uniform peste plante. Capacitate: Are capacitate de 450 ml. Dimensiuni: 21 cm inaltime, 7,3 cm in diametru. Durabila, rezistenta: sticla este realizata din sticlă de înaltă calitate. Vă va servi mult timp. Ușor de utilizat: Umpleți sticla cu apă, apăsați spray-ul și este gata. Ușor de curățat: Spălati-o cu apă cu săpun. OI stiucla spray pentru plante va fi de asemenea utila pentru împrăștierea balsamului.
Cod produs
69572
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
21
Diametru (cm)
7,3
Capacite (ml)
450
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel