Colac gonflabil dublu pentru piscina INTEX

  • Colac gonflabil dublu pentru piscina INTEX
Colac gonflabil dublu pentru piscina INTEX
189,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Colac gonflabil pentru piscina - relaxare pentru doua persoane

  • Colac gonflabil: produsul poate fi umflat și dezumflat cu ușurință la fel de repede. După pliere, colacul gonflabil ocupă puțin spațiu, așa că depozitarea lui după sfârșitul sezonului nu va fi o problemă.
  • Colac pentru două persoane: două persoane se pot odihni și relaxa. Două persoane pot sta față în față și se pot sprijini pe spătare confortabile.
  • Compartiment pentru pahare: gonflabilul este echipat cu două deschideri în care poți pune un pahar cu o băutură răcoritoare și să o ai mereu la îndemână.
  • Culori excelente : culoarea albastră este excelentă pentru apă, plajă. Astfel de culori te vor încuraja să te odihnești nu numai pe tine, dar nu e nimic pierdut! La urma urmei, poate fi folosit de două persoane în același timp!
  • Dimensiuni : produsul are 198 cm lungime, 117 cm lățime și 50 cm înălțime. Sarcina maximă a produsului este de 200 kg. Pe ambele părți ale gonflabilului există mânere, datorită cărora puteți muta cu ușurință colacul în locul dorit.

Petreceți-vă vacanțele lângă apă cu familia și prietenii. Acest colac dublu este perfect pentru vacanțele de vară când îți dorești companie!

Producător
Cod produs
71054
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
117
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
198
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel